Adres
Sint Antonieweg 9 8161 CG Epe
Openingstijden
Ma - vrij: 09:00 - 18:00 uur

Beëindiging Praktijk Belloods
Wij nemen vanaf heden geen volwassen cliënten meer in behandeling.
Er bestaat een beperkte mogelijkheid om nieuwe kinder- en jeugd trajecten te starten bij Henriëtte.
Eric stopt op 1-2-2022 en Henriëtte werkt door tot 1-7-2022.
De lopende behandelingen worden uiterlijk afgerond op de hiervoor aangegeven data  bij praktijk Belloods.

Maatregelen Corona / Covid19 virus
De kabinetsmaatregelen als gevolg van het Corona / Covid19 virus hebben voor de behandelingen bij Praktijk Belloods momenteel de volgende consequenties: Rekening houdend met de RIVM regels is het mogelijk face-to-face afspraken te maken. 

Privacy reglement:
In het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegeven (AVG) vindt u hier het privacy reglement zoals Praktijk Belloods hanteert.

Kinder- en Jeugd behandeling GGZ:
Belloods heeft een contract met de gemeenten Epe en Heerde voor de vergoeding van kinder- en jeugdbehandelingen. De indicaties verlopen via de huisarts en Centrum Jeugd en Gezin (CJG)..

Welke ziektekostenverzekeraars vergoeden Vaktherapie?
PMT is een vaktherapie die bij een aantal verzekeraars voor een deel wordt vergoed. Wij zijn aangesloten bij de FVB. Wilt u weten of uw (aanstaande) verzekeraar PMT vergoed ga naar de zorgwijzer site: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie#vergoedingen  Vraag daarnaast bij de verzekeraar of deze vaktherapie, PMT vergoed voor bij de FVB aangesloten therapeuten.

Informatie Generalistische Basis GGZ (BGGZ) startend in 2016 Henriëtte van der Meijden
Henriëtte heeft als GZpsycholoog geen persoonlijke contracten met zorgverzekeraars. Zij vindt de eisen en controle regels waaraan de zorgverzekeraars vragen te voldoen te dwingend geworden. Zie voor info over contractvrije psychologen: contractvrijepsycholoog.nl.

Behandelingen moeten door de cliënt zelf worden gedeclareerd bij hun zorgverzekeraar. Om de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen is het noodzakelijk goed geïnformeerd te zijn over de vergoeding via een restitutiepolis. De restitutiepolis houdt in dat je vrije keuze hebt in artsen en behandelaren. De restitutiepolis vergoedt de vrije keuze geheel of bijna geheel en is per maand iets duurder dan de naturalis- en budgetpolis. (zie voor meer informatie info cliënten)

Boek: “Schematherapie en de Gezonde Volwassene.”
Onder redactie van Anne-Marie Claassen en Silvia Pol. Henriëtte en Eric hebben in dit boek een hoofdstuk geschreven: Psychomotorische Therapie en de Gezonde Volwassene. Uitgegeven door: Bohn Stafleu van Loghum zie: Schematherapie en de gezonde volwassene.

Verdergaande samenwerking binnen 1nP
1nP vormt samenwerkingsverbanden: de RVE.(Resultaat Verantwoordelijke Eenheid). Binnen de RVE’s werken professionals intensief samen en maken gebruik van elkaars deskundigheid en ervaring. Belloods is aangesloten bij de RVE Apeldoorn.  Zie: www.1np.nl