Adres
Sint Antonieweg 9 8161 CG Epe
Openingstijden
Ma - vrij: 09:00 - 18:00 uur

Beëindiging Praktijk Belloods i.v.m. pensionering
Wij nemen geen cliënten meer in behandeling.
Eric is gestopt per 31-12-2021 en Henriëtte werkt door tot 1-7-2022.
De lopende behandelingen bij Praktijk Belloods worden uiterlijk afgerond op de hiervoor aangegeven data.

Privacy reglement:
In het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegeven (AVG) vindt u hier het privacy reglement zoals Praktijk Belloods hanteert.

Kinder- en Jeugd behandeling GGZ:
Belloods heeft een contract met de gemeenten Epe en Heerde voor de vergoeding van kinder- en jeugdbehandelingen. De indicaties verlopen via de huisarts en Centrum Jeugd en Gezin (CJG)..

Informatie Generalistische Basis GGZ (BGGZ) startend in 2016 Henriëtte van der Meijden
Henriëtte heeft als GZpsycholoog geen persoonlijke contracten met zorgverzekeraars. Zij vindt de eisen en controle regels waaraan de zorgverzekeraars vragen te voldoen te dwingend geworden. Zie voor info over contractvrije psychologen: contractvrijepsycholoog.nl.

Behandelingen moeten door de cliënt zelf worden gedeclareerd bij hun zorgverzekeraar. Om de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen is het noodzakelijk goed geïnformeerd te zijn over de vergoeding via een restitutiepolis. De restitutiepolis houdt in dat je vrije keuze hebt in artsen en behandelaren. De restitutiepolis vergoedt de vrije keuze geheel of bijna geheel en is per maand iets duurder dan de naturalis- en budgetpolis. (zie voor meer informatie info cliënten)

Verdergaande samenwerking binnen 1nP
1nP vormt samenwerkingsverbanden: de RVE.(Resultaat Verantwoordelijke Eenheid). Binnen de RVE’s werken professionals intensief samen en maken gebruik van elkaars deskundigheid en ervaring. Belloods is aangesloten bij de RVE Apeldoorn.  Zie: www.1np.nl